Medewerkers

Gijs Jan van Selm

Gijs Jan van Selm

GGP Erkend Paardenarts / Erkend Keuringsdierenarts Paard / FEI dierenarts

Mijn naam is Gijs Jan van Selm. Ik ben allround afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Utrecht, Faculteit Diergeneeskunde in januari 1988 en sindsdien fulltime werkzaam bij Dierenkliniek Hattem/Wapenveld. Tijdens mijn studie heb ik mij vooral gespecialiseerd in de paardengeneeskunde. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de Paardenkliniek te Wapenveld. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere aan- en verkoopkeuringen, kreupelheidonderzoeken, chirurgie en gynaecologie. Ik ben erkend paardendierenarts en tevens erkend keuringsdierenarts voor paarden en uit dien hoofde gerechtigd tot veterinaire acceptatie voor alle verzekeringen en het maken van röntgenfoto’s voor het KWPN. Verder ben ik een actief ruiter en fokker, ik ben ook bestuursmatig actief binnen verschillende commissies van de Groep Geneeskunde van het Paard.

Arjon van de Riet

Arjon van de Riet

GGP Erkend Paardenarts / Erkend Keuringsdierenarts Paard

Ik ben Arjon van de Riet en sinds 1 januari 2006 werkzaam bij dierenkliniek Hattem-Wapenveld. Binnen de paardenkliniek houd ik mij vooral bezig met aan/verkoopkeuringen, orthopedie en beeldvorming en dan met name het echografisch onderzoek.

Mark van Manen

Mark van Manen

GGP Erkend Paardenarts / NVVGP gecertificeerd paardentandarts

Sinds Januari 2010 ben ik dierenarts bij Paardenkliniek Wapenveld. In 2002 ben ik begonnen met de studie Diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht; hier ben ik afgestudeerd als GGP Erkend Paardenarts. Tijdens mijn studie heb ik bijna twee jaar onderzoek gedaan naar de invloed van hoofd-halshouding op het ontstaan van blessures aan de halswervelkolom. Naast de algemene geneeskunde van het paard hebben hoofd-, gebit, hals- en rugproblemen mijn speciale interesse. In verband met de interesse voor gebitsbehandelingen bij het paard neem ik zitting in de Wetenschappelijke Commissie van de Nederlandse Vereniging voor Gebitsverzorging bij het Paard en ben ik actief betrokken bij verschillende lopende onderzoeken naar gebitsafwijkingen.

Karlijn van Gerwen

Karlijn van Gerwen

GGP Erkend Paardenarts

Ik ben Karlijn van Gerwen en ben sinds 2018 werkzaam als Erkend Paardenarts bij Paardenkliniek Wapenveld. Mijn studie diergeneeskunde heb ik afgerond aan de Universiteit Utrecht. Voor mijn studie diergeneeskunde heb ik ook de HBO-opleiding dier- en veehouderij afgerond. Naast de reguliere paardengeneeskunde hebben luchtwegproblemen, verminderd presteren, verteringsproblemen, huidproblemen, oogaandoeningen en gebitsbehandelingen mijn interesse. In het voorjaar houd ik mij ook bezig met de gynaecologische begeleiding van merries. Naast het werk ben ik ook regelmatig te vinden op springwedstrijden. Het opleiden van jonge paarden is mijn grote hobby.

Emmie Giessen

Emmie Giessen

GGP Erkend Paardenarts

Mijn naam is Emmie Giessen, sinds januari 2021 ben ik aan het werk als dierenarts binnen het team van Paardenkliniek Wapenveld. Ik ben geboren en getogen in het zuiden van Nederland, maar inmiddels ben ik verhuisd naar de mooie omgeving van Wapenveld. Gedurende mijn studie aan de Universiteit in Utrecht en stages heb ik op veel gebieden extra verdieping gezocht, en heb ik mijn grote interesse in de orthopedie ontdekt. Tijdens mijn studie heb ik bijvoorbeeld ruim een jaar onderzoek gedaan naar de veranderingen in samenstelling van gewrichtsvloeistof en het effect daarvan op het kraakbeen bij paarden met artrose. Binnen het team van Paardenkliniek Wapenveld zal ik me verder gaan ontwikkelen op orthopedisch gebied, maar ook voor veel voorkomende andere zorg voor uw paard kunt u mij tegenkomen!

Carola Broek

Carola Broek

Paraveterinair

Mijn naam is Carola Broek en werkzaam als paraveterinair/praktijkmanager bij Paardenkliniek Wapenveld. Na het behalen van mijn diploma’s Paardenhouderij, Dierverzorging/Paraveterinair ben ik sinds 2007 werkzaam bij de kliniek. Door een blessure moest ik helaas in 2010 kiezen voor een kantoorfunctie bij de verzekering. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus ben ik in 2015 weer terug gekomen bij Paardenkliniek Wapenveld. Hierbij richt ik mij meer op de administratieve kant van de praktijk.

Naomi van de Vegt

Naomi van de Vegt

Paraveterinair

Mijn naam is Naomi van der Vegt. Ik heb de opleiding Paard en Sport afgerond op de Groene Welle in Zwolle. Waarbij ik ook mijn KNHS- Instructeurs diploma heb behaald. Een baan in de paardenwereld was dan ook een grote wens. Via via ben ik bij de Paardenkliniek in Wapenveld terecht gekomen, en ben daar werkzaam vanaf juni 2018. Ik heb de verantwoording over de stalpatiënten en assisteer waar nodig. Buiten het werk om ben ik actief in de springsport en de tuigpaardensport met onze eigen paarden.

Wendy Haverlag

Wendy Haverlag

Paraveterinair

Mijn naam is Wendy Haverlag. In 2020 ben ik verhuisd naar Heerde en sinds april werkzaam bij Paardenkliniek Wapenveld. In 2012 heb ik de Masterclass in Deurne afgerond en ben toen fulltime aan de slag gegaan als springruiter. Na een aantal jaar heb ik besloten om dit meer als hobby te zien. In 2019 ben ik begonnen met het fokken van mijn eigen springpaard, en hier wil ik me in de toekomst meer op gaan richten.

Esther Lemmers

Esther Lemmers

Paraveterinair

Ik ben Esther Lemmers. Ik heb de opleiding dierverzorging afgerond op de Groenewelle in Zwolle. Sinds februari ben ik werkzaam bij Paardenkliniek Wapenveld als assistente. In mijn vrije tijd werk ik graag met jonge paarden.