Medewerkers

Gijs Jan van Selm

Gijs Jan van Selm

GGP Erkend Paardenarts / Erkend Keuringsdierenarts Paard / FEI dierenarts

Mijn naam is Gijs Jan van Selm. Ik ben allround afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Utrecht, Faculteit Diergeneeskunde in januari 1988 en sindsdien fulltime werkzaam bij Dierenkliniek Hattem/Wapenveld. Tijdens mijn studie heb ik mij vooral gespecialiseerd in de paardengeneeskunde. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de Paardenkliniek te Wapenveld. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere aan- en verkoopkeuringen, kreupelheidonderzoeken, chirurgie en gynaecologie. Ik ben erkend paardendierenarts en tevens erkend keuringsdierenarts voor paarden en uit dien hoofde gerechtigd tot veterinaire acceptatie voor alle verzekeringen en het maken van röntgenfoto’s voor het KWPN. Verder ben ik een actief ruiter en fokker, ik ben ook bestuursmatig actief binnen verschillende commissies van de Groep Geneeskunde van het Paard.

Arjon van de Riet

Arjon van de Riet

GGP Erkend Paardenarts

Ik ben Arjon van de Riet en sinds 1 januari 2006 werkzaam bij dierenkliniek Hattem-Wapenveld. Binnen de paardenkliniek liggen mijn interesses vooral op het gebied van de orthopedie en beeldvorming en dan met name het echografisch onderzoek.

Mark van Manen

Mark van Manen

GGP Erkend Paardenarts / NVVGP gecertificeerd paardentandarts

Sinds Januari 2010 ben ik dierenarts bij Paardenkliniek Wapenveld. In 2002 ben ik begonnen met de studie Diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht; hier ben ik afgestudeerd als GGP Erkend Paardenarts. Tijdens mijn studie heb ik bijna twee jaar onderzoek gedaan naar de invloed van hoofd-halshouding op het ontstaan van blessures aan de halswervelkolom. Naast de algemene geneeskunde van het paard hebben hoofd-, gebit, hals- en rugproblemen mijn speciale interesse. In verband met de interesse voor gebitsbehandelingen bij het paard neem ik zitting in de Wetenschappelijke Commissie van de Nederlandse Vereniging voor Gebitsverzorging bij het Paard en ben ik actief betrokken bij verschillende lopende onderzoeken naar gebitsafwijkingen.

Laurens van Zuijlen

Laurens van Zuijlen

Dierenarts

Sinds 1 april 2005 ben ik in Hattem Wapenveld werkzaam. De eerste jaren voornamelijk paarden geneeskunde met wat kleine huisdieren werkzaamheden, maar inmiddels behandel ik voornamelijk gezelschapsdieren, en kunt u mij treffen bij ambulante problemen (spoedgevallen en dergelijke).

Karlijn van Gerwen

Karlijn van Gerwen

Dierenarts

Vanaf januari 2018 ben ik het team van Dierenkliniek Hattem-Wapenveld komen versterken.

Brechtje Arts

Brechtje Arts

Paraveterinair

Mijn naam is Brechtje Arts. Eind juli 2014 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente aan het Groenhorst College te Barneveld en in september kon ik meteen beginnen bij Paardenkliniek Wapenveld. Om voor deze functie te moeten verhuizen van Arnhem naar de omgeving van Wapenveld was geen probleem, dit had ik er graag voor over. Buiten mijn interesse voor dieren houd ik me bezig met fotografie van insecten en vind ik het heerlijk om in de avond een stuk door het bos te wandelen.

Carola Broek

Carola Broek

Paraveterinair

Mijn naam is Carola Broek. Na het behalen van mijn diploma Paardenhouderij en Dierverzorging/Paraveterinair ben ik in 2007 aan de slag gegaan op de paardenkliniek in Wapenveld. Hier heb ik met veel plezier gewerkt tot 2010. Daarna ben ik aan de slag gegaan op kantoor bij een verzekeringsmaatschappij. Het werk als paraveterinair bij de paardenkliniek in Wapenveld bleef toch trekken. Hierdoor ben ik in september 2015 weer terug gekomen op de kliniek. Naast het werk op de kliniek ben ik druk met Welsh pony’s voor keuringen, fokkerij en shows.

Jacorine Schutte

Jacorine Schutte

Paraveterinair

Mijn naam is Jacorine Schutte, woonachtig in Wezep. Na de MAVO ben ik de opleiding voor dierenartsassistent/paraveterinair gaan volgen op AOC Terra in Meppel. Ik ben geslaagd voor deze 4-jarige opleiding. Na mijn stage bij Paardenkliniek Wapenveld kon ik hier blijven werken en ben per 1 mei 2005 begonnen. Mijn grote hobby is paardrijden.

Naomi van de Vegt

Naomi van de Vegt

Paraveterinair

Mijn naam is Naomi van der Vegt. Ik heb de opleiding Paard en Sport afgerond op de Groene Welle in Zwolle. Waarbij ik ook mijn KNHS- Instructeurs diploma heb behaald. Een baan in de paardenwereld was dan ook een grote wens. Via via ben ik bij de Paardenkliniek in Wapenveld terecht gekomen, en ben daar werkzaam vanaf juni 2018. Ik heb de verantwoording over de stalpatiënten en assisteer waar nodig. Buiten het werk om ben ik actief in de springsport en de tuigpaardensport met onze eigen paarden.