Paardenkliniek Wapenveld

Kwaliteit in service en zorg

Paardenkliniek Wapenveld heeft service en kwaliteitszorg hoog in het vaandel staan. Onze dierenartsen rijden dagelijks visites in de regio, hiervoor kunt u op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur een afspraak maken. U kunt ook op onze paardenkliniek terecht waar wij de beschikking hebben over uitgebreide diagnostische en therapeutische mogelijkheden voor uw paard. Voor spoedgevallen is onze paardenkliniek 24 uur per dag bereikbaar!

Paarden Keuringen

Aan- en verkoopkeuringen horen tot de orde van de dag op Paardenkliniek Wapenveld, door onze jarenlange ervaring en erkenning als keuringsdierenarts zijn wij in staat u zo goed mogelijk te informeren over de gezondheidstoestand van uw paard en de geschiktheid voor het beoogde gebruik. U kunt ook terecht voor KWPN OCD onderzoek bij jaarlingen en PROK keuringen van hengsten en merries

Paarden Chirurgie

Er vinden op Paardenkliniek Wapenveld talloze chirurgische ingrepen plaats, waaronder orthopedische ingrepen (standscorrectie, arthroscopie etc), castraties, cornage-operaties, wondbehandelingen, navelbreukoperaties, gebitsbehandelingen en tumorchirurgie.

Paarden Kreupelheden

Het is nooit leuk als uw paard kreupel blijkt; gelukkig kunt u bij ons terecht voor het achterhalen van de oorzaak en het opstellen van een revalidatieplan op maat. Met aandacht voor paard, ruiter en gebruiksdoel werken wij intensief met u naar een eerlijk en optimaal herstel.

Preventief naar de Paardenkliniek

U kunt bij onze paardenkliniek terecht voor het enten en chippen van uw paard. U ontvangt op gezette tijden een herinneringskaart waarin wij aangeven wanneer de herhalingsenting kan plaatsvinden in onze paardenkliniek. Indien u het wenst kunnen wij tegelijk met de enting een gratis gebitscontrole uitvoeren.

© Dierenkliniek Hattem-Wapenveld