Medewerkers

Laurens van Zuijlen

Laurens van Zuijlen

dierenarts

Ik streef continu naar betere diergeneeskundige zorg. Om dat te bewerkstelligen heb ik een goed team om mij heen nodig. Goede collega’s en goede paraveterinairen; die hebben we! Daarnaast investeren we regelmatig in apparatuur die deze optimale zorg mogelijk maakt. Kortom, u wordt door een professioneel team in een modern pand ontvangen.

Susanne Heuving

Susanne Heuving

dierenarts

Ondanks het feit dat ik thuis nooit huisdieren heb gehad riep ik al van kleins af aan ‘ik wil dierendokter worden’. In de zomer van 2012 was het dan zover en ben ik ‘cum laude’ afgestudeerd aan de universiteit van Utrecht.

Tijdens mijn studie heb ik in de weekenden in een dierenziekenhuis gewerkt, waar ik de intensieve zorg patiënten onder mijn hoede had. Een categorie patiënten waar ik nog steeds een voorliefde voor heb, samen met de interne geneeskunde, tandheelkunde en dermatologie. Het oplossen van de puzzel en goede voorlichting geven aan de eigenaar is de uitdaging, maar geeft ook veel voldoening.

Recent is er hard gewerkt om de praktijk een stukje kat-vriendelijker te maken. Als ‘cat advocate’ zorg ik ervoor dat de praktijk en al onze medewerkers zich actief blijven inzetten om zo kat vriendelijk mogelijk te blijven werken.

Tot ziens op de praktijk!

Ilka Bosman

Ilka Bosman

dierenarts

Ik ben Ilka Bosman en ik woon in Wesepe. Als klein meisje keek ik al vol interesse naar dieren- en chirurgieprogramma’s op televisie. Dieren knuffelen en opereren, dat wilde ik later ook doen! Het was dan ook al vroeg duidelijk dat ik dierenarts ging worden. Na 1 keer uitgeloot te zijn ben ik met veel plezier aan de opleiding begonnen en heb deze in 2011 afgerond. Ik heb 2 jaar in Enschede en Deventer gewerkt en ben sinds maart 2013 bij Dierenkliniek Hattem te vinden. U zult mij hier met name op de dinsdag en donderdag aantreffen.
Ik heb een speciale interesse voor de vogel- en katten geneeskunde en heb thuis dan ook 2 parkietjes en 3 lieve katten.

Sandra Doedens

Sandra Doedens

dierenarts

Ik ben Sandra Doedens en ik ben per 1 januari 2019 het team van Dierenkliniek Hattem komen versterken. Het kan zijn dat u mij al kent, want in de periode 2009-2011 heb ik hier ook gewerkt. In de tussentijd heb ik met veel plezier in een praktijk in Klarenbeek gewerkt, maar nu er dichterbij huis weer een plek beschikbaar kwam heb ik die kans met beide handen aangenomen.
Ik vind het beroep vooral erg leuk omdat het zo veelzijdig is. Je bent huisarts, tandarts, chirurg, radioloog en internist inéén en elke dag is weer anders. Ik vind alles leuk om te doen maar als ik iets zou moeten noemen dat mijn speciale interesse heeft, dan zijn het katten, konijnen en de internistische patiënten. Zelf heb ik ook de nodige dieren, namelijk een hond, 4 katten, een Shetlander en een stel IJslandse paarden.
Ik ben in elk geval de maandagen en dinsdagen op de praktijk. Ik kijk er naar uit om u en uw dieren te ontmoeten of terug te zien!

Romy Koch

Romy Koch

dierenarts

Ik ben Romy Koch en geboren in Zwolle. Ik heb de opleiding tot dierenarts gevolgd aan de Universiteit Utrecht en tijdens mijn studie was ik ook regelmatig hier in de kliniek te vinden om ervaring op te doen. Sinds november 2016 ben ik officieel dierenarts en sinds februari 2019 werk ik bij het team van Hattem met veel plezier! Naast dat het heerlijk is om elke dag met dieren te werken hebben we ook een erg afwisselende baan, geen dag is hetzelfde.
U zult mij voornamelijk aantreffen op de woensdag, donderdag en vrijdag.

Tamara Bruggink

Tamara Bruggink

Dierenarts

Informatie volgt.

Suzan Buisman

Suzan Buisman

paraveterinair en stagebegeleider

Mijn naam is Suzan Buisman. Ik heb de opleiding dierverzorging gevolgd in Hardenberg en daarbij de opleiding voor paraveterinair dierenartsassistente in Leiden. In oktober 2003 ben ik daarvoor geslaagd en ik ben vanaf mei 2004 werkzaam als paraveterinair in Hattem.Het leuke aan het werk is de afwisseling, het omgaan met dieren en het contact met de mensen.

Jannette Meima

Jannette Meima

paraveterinair en voedingsconsulente

Goedendag, mijn naam is Jannette Meima en ik woon in Heerde.
Sinds 1 december 1990 ben ik werkzaam als paraveterinair bij Dierenkliniek Hattem. Dit is zo ongeveer het mooiste beroep dat er is, en we hebben een fijn team.

Esther Zoethout

Esther Zoethout

paraveterinair en voedingsconsulente

Hallo, mijn naam is Esther Zoethout. Al sinds mijn kinderjaren hebben dieren mijn interesse en dat is de reden dat ik in Barneveld ben gaan wonen. Daar heb ik de vierjarige opleiding voor paraveterinair, aan het Groenhorst College gevolgd. Ik werk vanaf maart 2000 parttime bij Dierenkliniek Hattem.
Overdag zorg ik voor onze twee kinderen en alle huisdieren, waaronder: een kat, een hond, drie cavia‘s, ongeveer 20 vogels en vissen.

Jasmijn Spans

Jasmijn Spans

paraveterinair

Mijn naam is Jasmijn Spans. Sinds juni 2018 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Hattem. U zult mij, naast overdag, ook treffen op de maandag en vrijdagavond. Wellicht heeft u mij al veel vaker gezien in de praktijk; Ik help al sinds enkele jaren af en toe mee op de kliniek!

Elze Mulder

Elze Mulder

paraveterinair

Mijn naam is Elze Mulder en ik ben sinds 1 januari 2018 werkzaam bij Dierenkliniek Hattem. Ik heb mijn opleiding tot paraveterinair afgerond bij Landstede in Raalte. Ik volg regelmatig nascholingen op mijn kennis up to date te houden. De ene dag sta ik in de operatiekamer, de andere dag kunt u mij vinden achter de balie. Deze afwisseling is wat dit vak zo leuk maakt.

Marianne Manneke

Marianne Manneke

paraveterinair

Ik ben Marianne Manneke en ik ben sinds 1 oktober 2018 werkzaam bij dierenkliniek Hattem. Ik heb hiervoor 10 jaar lang met veel plezier in Leeuwarden gewerkt. Ik ben blij dat ik nu weer in een leuk team mag werken.

Gemma Rorije

Gemma Rorije

paraveterinair

Ik ben Gemma Rorije. Ik heb mijn opleiding tot paraveterinair aan Landstede in Raalte in 2018 afgerond. Begin 2020 mocht ik het team bij dierenkliniek Hattem komen versterken. Inmiddels kunt u mij hier elke dag van de week tegen komen. Ik werk met veel plezier achter de balie, in de OK en de opname.

Lieke Tempelman

Lieke Tempelman

paraveterinair

Ik ben Lieke Tempelman en ik woon in Zwolle. Ik ben in 2008 afgestudeerd als paraveterinair in Barneveld. Ik heb tijdens mijn opleiding stage gelopen bij Dierenkliniek Hattem. Na gewerkt te hebben bij verschillende praktijken ben ik sinds oktober 2021 weer werkzaam bij Dierenkliniek Hattem.
Mijn passie ligt bij het werken in de operatiekamer en opname.
Thuis heb ik een kruising herder en een Europese Korthaar.