Huisdierenverzekering, iets voor u?

Als u naar de huisarts gaat is er nauwelijks discussie over de rekening. Wat u wilt is in eerste instantie een goed zorg. Sterker nog, als een huisarts de kosten van zijn onderzoek als primair uitgangspunt gebruikt en daarmee voor u, uw man of kinderen alleen de goedkope (en misschien niet de gebruikelijke) medicatie voorschrijft, dan zult u per direct vertrekken. U maakt zich niet druk om de kosten: u betaalt een deel eigen risico en de rest wordt door de verzekering vergoed…

Maar nu is uw huisdier ziek. De hond heeft last van een maagdraaiing of de kat heeft een gebroken poot. Op voorhand weet u al dat alle onderzoeken die uw dierenarts wil uitvoeren en alle medicijnen die hij zal voorschrijven door u betaald moeten worden! Daarmee komen vaak ook de (financiele)problemen..

Helaas zijn er mensen die een operatie of onderzoek weigeren of geen medicatie kunnen geven aan hun huisdieren omdat er simpelweg geen geld is. Daarmee worden grote risico’s genomen, die desastreuze gevolgen kunnen hebben voor de zieke hond of kat!

Kunt u dat voorkomen? Natuurlijk kan dat: Laat uw huisdieren verzekeren. Helaas is het lastig op voorhand aan te geven welke verzekering voor u het beste is. Wij laten de keuze aan u. Een manier om te bepalen welke verzekering voor uw situatie het beste is, betreft het kijken op de site: www.dierenverzekering-vergelijken.com of www.verzekerjehuisdier.nl/. Op deze pagina zijn de verschillen van de verzekeringen uiteengezet. Verder hebben we een aantal bekende verzekeringen hieronder geselecteerd die op dit moment goed zijn aangeschreven. Ze zijn allen aangesloten bij het Klachten Instituut Verzekeringen (Kifid).

online_declareren