Gratis puppycheck, iets voor voor u?

Altijd leuk, dat jonge spul in huis! Maar het zijn vaak wel kleine druktemakertjes die uw aandacht nodig hebben! Veel puppy-eigenaren zitten dan ook met veel vragen, bijvoorbeeld over de opvoeding en is hij/zij wel goed op gewicht? Moet de hond gesteriliseerd/gecastreerd worden? Hoe zit het met het wisselen van de tandjes? Welke voeding kan ik het beste geven en hoeveel? Is het nodig om te ontwormen en ontvlooien?

Omdat wij u graag willen helpen bij de opvoeding van uw pup en antwoord willen geven op al uw vragen, werken wij al twee jaar met puppychecks. Dit wordt gedaan door twee assistenten die beide ook voedingsconsulent zijn. Wij merken dat puppy-eigenaren dit erg waarderen, en het fijn vinden om een beetje op weg geholpen te worden met de opvoeding van de pup!

Uw hond wordt gecontroleerd op de leeftijd van 4 en 5 maand, dit zijn de maanden dat de dierenarts de hond eigenlijk niet ziet, en er toch heel wat dingen gebeuren in het jonge lichaampje! Het is mogelijk hiervoor een afspraak te plannen bij onze assistenten. Bij eventuele problemen zal de dierenarts geconsulteerd worden.

Komt u langs voor de 2de of 3de pup enting, dan kunt u een afspraak maken voor deze gratis puppycheck. Zijn de entingen elders al gegeven aan uw pup, dan betaalt u eenmalig consultkosten.

Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Graag tot ziens bij de puppycheck!

gezondheid_verzekerd