Ieder dier is bij ons in goede handen

Woont u in Heerde of omgeving en zoekt u naar een dierenarts met verstand van zaken? Dan bent u bij Dierenkliniek Hattem-Wapenveld van harte welkom. Wij maken graag kennis met u en uw huisdier. Of het nu gaat om een hond, kat of konijn, ieder gezelschapsdier is bij ons in goede handen. Onze volledig ingerichte dierenkliniek biedt alle mogelijkheden die onze dierenarts nodig heeft voor de meest ideale behandeling.

Snel en effectief

Dierenarts HeerdeDoordat onze kliniek verschillende ruimtes beschikbaar heeft kan er snel en effectief gehandeld worden. Zo is uitgebreid onderzoek van uw dier mogelijk, maar kunnen er ook complexe operaties uitgevoerd worden. Tevens is uw gezelschapsdier uiteraard ook aan het juiste adres voor het halen van vaccinaties, ontwormen, sterilisatie en vele andere behandelingen en ingrepen. Bekijk voor de verschillende mogelijkheden die wij kunnen bieden verder op deze website. Per dier kunnen onze dierenartsen talloze onderzoeken uitvoeren en behandelingen op zetten. Hiermee zorgen wij er voor dat uw dier de zorg krijgt die het verdient.

Vrijblijvende kennismaking

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking als u ons graag wilt ontmoeten en onze locatie wilt bekijken. Wij zien u en u dier met veel plezier bij onze kliniek verschijnen. Onze passie voor dieren en deskundigheid zal u en u dier op het gemak stellen en er voor zorgen dat u ontvangt wat u mag verwachten van een professionele dierenarts. Bekijk de kaart hieronder als u wilt weten hoe u onze kliniek vanuit Heerde kunt bereiken.