De beste zorg voor uw dier!

Al geruime tijd kunt u met uw gezelschapsdieren terecht in onze kliniek in Hattem. De kliniek is goed bereikbaar vanuit Hattem, Zwolle, Wezep, Kampen, Heerde en omstreken. Bij Dierenkliniek Hattem staan we voor goede diergeneeskundige zorg voor het dier en een open communicatie met u als eigenaar. We beschikken over uitgebreide diagnostische- en behandelingsmogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van het inloopspreekuur op de avonden? Dit spreekuur is alleen bedoeld voor korte/ acute klachten en het vaccineren van uw huisdier. De wachttijden van het inloopspreekuur kunnen oplopen. Wilt u dat voorkomen, maak dan een afspraak.
Bij het inloopspreekuur op de ochtend kunt u zich tot 9:45 uur aanmelden bij de balie.

Komt u voor een second opinion? Graag ontvangen we vooraf de patiëntenkaart van uw eigen dierenarts. Een second opinion neemt vaak meer tijd in beslag. Om die reden vragen we u een afspraak te maken.

Openingstijden

Inloopspreekuur:
Maandag tot en met vrijdag:
08.30 – 10.00 uur (aanmelden vóór 9.45 uur)
18.30 – 19.30 uur, (aanmelden vóór 19.15 uur)
m.u.v. woensdagavond 

Op afspraak:
Maandag tot en met vrijdag:
13.30 – 16.30 uur

Korting konijnen vaccinatie

Sinds eind 2015 is een tweede variant van het Viral Hemorrhagic Disease virus opgedoken in Nederland. Dit zeer besmettelijke virus veroorzaakt acute sterfte. Voorkom besmetting van uw konijn en laat uw dier tijdig vaccineren. Elke laatste dinsdag van de maand kunt u uw konijnen met 10% korting laten vaccineren als u gelijktijdig de myxomatose en VHD enting laat zetten.

Maand van het gebit

In februari is het weer de landelijke maand van het gebit. Veel dieren hebben, vaak zonder dat de eigenaar dit opmerkt, last van hun tanden of kiezen. Wilt u ook graag weten hoe het met het gebit van uw hond of kat gesteld is? Maak dan een afspraak voor een gratis gebitscontrole op een dinsdag- of donderdagmiddag in februari. Is een gebitsreiniging nodig? Dan kunt u na afloop van de controle een afspraak maken voor een gebitsreiniging met 10% korting!

Voorste kruisband operatie

Regelmatig zien wij honden met een scheur van de voorste kruisband. Tot voor kort konden wij bij dierenkliniek Hattem alleen de kleine rassen helpen door het plaatsen van een nylon teugel buiten het gewricht. Sinds kort kunt u hier ook terecht met honden zwaarder dan 25 kg. Deze dieren worden geholpen geopereerd met behulp van de Tuberositas Tibiae Advancement (TTA) methode. De kosten voor deze operatie zijn afhankelijk van het gewicht van de hond, maar bedragen ongeveer €1500.

Sterilisatie door middel van een kijkoperatie (laparoscopie)

We hebben al enkele jaren de nieuwste operatie techniek in huis: de kijkoperatie, o.a. voor de sterilisatie bij de hond. Deze methode van steriliseren heeft grote voordelen: kleinere buikgaatjes, betere controle of er nog bloedingen zijn en de honden herstellen sneller. Iets voor uw hond?

© Dierenkliniek Hattem-Wapenveld