De beste zorg voor uw dier!

Al geruime tijd kunt u met uw gezelschapsdieren terecht in onze kliniek in Hattem. De kliniek is goed bereikbaar vanuit Hattem, Zwolle, Wezep, Kampen, Heerde en omstreken. Bij Dierenkliniek Hattem staan we voor goede diergeneeskundige zorg voor het dier en een open communicatie met u als eigenaar. We beschikken over uitgebreide diagnostische- en behandelingsmogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van het inloopspreekuur op de avonden? Dit spreekuur is alleen bedoeld voor korte/ acute klachten en het vaccineren van uw huisdier. De wachttijden van het inloopspreekuur kunnen oplopen. Wilt u dat voorkomen, maak dan een afspraak.
Bij het inloopspreekuur op de ochtend kunt u zich tot 9:45 uur aanmelden bij de balie.

Komt u voor een second opinion? Graag ontvangen we vooraf de patiëntenkaart van uw eigen dierenarts. Een second opinion neemt vaak meer tijd in beslag. Om die reden vragen we u een afspraak te maken.

Openingstijden

Inloopspreekuur:
Maandag tot en met vrijdag:
08.30 – 10.00 uur (aanmelden vóór 9.45 uur)
18.30 – 19.30 uur,
m.u.v. woensdagavond

Op afspraak:
Maandag tot en met vrijdag:
13.30 – 15.00 uur

_____________________________

Gewijzigde openingstijden ivm feestdagen:

Donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag): gesloten
Maandag 10 juni (2e Pinkersterdag): gesloten

Korting konijnen vaccinatie

Sinds eind 2015 is een nieuwe variant van het Viral Hemorrhagic Disease virus opgedoken in Nederland. Dit zeer besmettelijke virus veroorzaakt acute sterfte. Voorkom besmetting van uw konijn en laat uw dier tijdig vaccineren. Elke laatste dinsdag van de maand kunt u uw konijnen met 10% korting laten vaccineren als u gelijktijdig de myxomatose en VHD enting laat zetten.

Seniorencheck

Het liefste zien we uw huisdier natuurlijk oud worden zonder gebreken. Helaas worden we dikwijls ingehaald door de realiteit; niet alle dieren worden oud zonder problemen. De klachten zijn niet altijd direct duidelijk en regelmatig komen we ze pas in een eindstadium tegen. Dan is het niet altijd meer mogelijk het tij te keren. Om inzage te verkrijgen in de gezondheid van uw huisdier kunt u uw senior jaarlijks grondig laten onderzoeken.

Voorste kruisband operatie

Regelmatig zien wij honden met een scheur van de voorste kruisband. Tot voor kort konden wij bij dierenkliniek Hattem alleen de kleine rassen helpen door het plaatsen van een nylon teugel buiten het gewricht. Sinds kort kunt u hier ook terecht met honden zwaarder dan 25 kg. Deze dieren worden geholpen geopereerd met behulp van de Tuberositas Tibiae Advancement (TTA) methode. De kosten voor deze operatie zijn afhankelijk van het gewicht van de hond, maar bedragen ongeveer €1500.

Steriliseren dmv kijkoperatie (laparoscopie)

We hebben al enkele jaren de nieuwste operatie techniek in huis: de kijkoperatie o.a. voor de sterilisatie bij de hond. Deze methode van steriliseren heeft grote voordelen: kleinere buikwondjes, betere controle of er nog bloedingen zijn en de honden herstellen sneller. Iets voor uw hond?

© Dierenkliniek Hattem-Wapenveld