Het trekken van een verzwakte of gespleten kies kan lastige situaties opleveren tijdens de ingreep. Gelukkig zijn er manieren om de kans op complicaties aanzienlijk te verkleinen! Hier zie je hoe een gespleten kies tijdelijk kan worden verstevigd door een noodvulling. ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Paardenkliniek Wapenveld heeft zijn/haar evenement gedeeld. ... MeerMinder

Info-avond: Paard & Gezondheid (entree gratis)

februari 13, 2018, 8:00pm - februari 13, 2018, 11:00pm

Een avond vol informatie over de gezondheid en ziekte van het paard. Onderwerpen die behandeld gaan worden zijn maagzweren, droes en besmettelijke virusziekten. Graag vooraf aanmelden via info@paardenkliniekwapenveld.nl (o.v.v. aanmelding info-avond en uw naam, telefoonnummer en het aantal mensen waarmee u komt)

Bekijk op Facebook

Of wij wel eens een kies trekken bij een paard of pony? Jazeker! Vandaag alweer drie patiënten van één of meerdere ontstoken of afgebroken kiezen ontdaan. Een van deze kiezen is via minimaal invasieve buccotomie verwijderd (een kijkoperatie), kan je zien welke kies dat is?

Update: de meest linker kies is getrokken via een kijkoperatie. Als je goed kijkt zie je een gaatje in het midden van de kies. Met dit door de dierenarts geboorde gat is met behulp van specialistische apparatuur de kies getrokken. Deze manier van kiezen trekken is uitermate geschikt voor kiezen die zijn afgebroken en de gebruikelijke trekmethodes geen uitkomst bieden.
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Teamuitbreiding!!

Karlijn van Gerwen is vanaf 1 januari als erkend paardenarts werkzaam bij Paardenkliniek Wapenveld. U kan haar zowel tijdens thuisvisites, consulten op onze kliniek en in de spoeddiensten treffen.
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Alle medewerkers van Paardenkliniek Wapenveld wensen u fijne kerstdagen en hopen dat 2018 voor u een groot winstpunt mag zijn!

Mocht u ons nodig hebben tijdens de feestdagen, dan zijn we voor spoedgevallen bereikbaar via 038-4478871.
... MeerMinder

Bekijk op Facebook