Medewerkers

Laurens van Zuijlen

Laurens van Zuijlen

dierenarts

Ik streef continu naar betere diergeneeskundige zorg. Om dat te bewerkstelligen heb ik een goed team om mij heen nodig. Goede collega’s en goede paraveterinairen; die hebben we! Daarnaast investeren we regelmatig in apparatuur die deze optimale zorg mogelijk maakt. Kortom, u wordt door een professioneel team in een modern pand ontvangen.

Susanne Heuving

Susanne Heuving

dierenarts

Ondanks het feit dat ik thuis nooit huisdieren heb gehad riep ik al van kleins af aan ‘ik wil dierendokter worden’. In de zomer van 2012 was het dan zover en ben ik ‘cum laude’ afgestudeerd aan de universiteit van Utrecht.

Tijdens mijn studie heb ik in de weekenden in een dierenziekenhuis gewerkt, waar ik de intensieve zorg patiënten onder mijn hoede had. Een categorie patiënten waar ik nog steeds een voorliefde voor heb, samen met de interne geneeskunde, tandheelkunde en dermatologie. Het oplossen van de puzzel en goede voorlichting geven aan de eigenaar is de uitdaging, maar geeft ook veel voldoening.

Recent is er hard gewerkt om de praktijk een stukje kat-vriendelijker te maken. Als ‘cat advocate’ zorg ik ervoor dat de praktijk en al onze medewerkers zich actief blijven inzetten om zo kat vriendelijk mogelijk te blijven werken.

Tot ziens op de praktijk!

Ilka Bosman

Ilka Bosman

dierenarts

Ik ben Ilka Bosman en ik woon in Wesepe. Als klein meisje keek ik al vol interesse naar dieren- en chirurgieprogramma’s op televisie. Dieren knuffelen en opereren, dat wilde ik later ook doen! Het was dan ook al vroeg duidelijk dat ik dierenarts ging worden. Na 1 keer uitgeloot te zijn ben ik met veel plezier aan de opleiding begonnen en heb deze in 2011 afgerond. Ik heb 2 jaar in Enschede en Deventer gewerkt en ben ik sinds maart 2013 bij Dierenkliniek Hattem te vinden. U zult mij hier met name op de dinsdag en donderdag aantreffen.
Ik heb een speciale interesse voor de vogel- en katten geneeskunde en heb thuis dan ook 2 parkietjes en 3 lieve katten.

Karlijn van Gerwen

Karlijn van Gerwen

dierenarts

Ik ben Karlijn van Gerwen. Sinds januari 2018 ben ik het team van Dierenkliniek Hattem-Wapenveld komen verstrerken. U kunt mij met name tijdens de avondspreekuren en weekenddiensten tegenkomen.

Arjon van de Riet

Arjon van de Riet

dierenarts

Ik ben Arjon van de Riet, ben sinds 1 januari 2006 werkzaam bij dierenkliniek Hattem-Wapenveld als erkend paardendierenarts. U zult mij voornamelijk treffen tijdens de avondspreekuren en weekenddiensten.

Mark van Manen

Mark van Manen

dierenarts

Ik ben Mark van Manen en ben sinds 1 januari 2010 werkzaam bij dierenkliniek Hattem-Wapenveld als erkend paardendierenarts. U zult mij voornamelijk treffen tijdens de avondspreekuren en weekenddiensten.

Gijs-Jan van Selm

Gijs-Jan van Selm

dierenarts

Mijn naam is Gijs-Jan van Selm. Ik ben werkzaam bij dierenkliniek Hattem-Wapenveld als erkend paardendierenarts. U zult mij voornamelijk treffen tijdens de avondspreekuren en weekenddiensten.

Suzan Buisman

Suzan Buisman

paraveterinair

Mijn naam is Suzan Buisman. Ik heb de opleiding dierverzorging gevolgd in Hardenberg en daarbij de opleiding voor paraveterinair dierenartsassistente in Leiden. In oktober 2003 ben ik daarvoor geslaagd en ik ben vanaf mei 2004 werkzaam als paraveterinair in Hattem. In mei 2007 heb ik een cursus anesthesie gevolgd wat erg goed van pas komt in de praktijk. Het leuke aan het werk is de afwisseling, het omgaan met dieren en het contact met de mensen.

Jannette Meima

Jannette Meima

paraveterinair en voedingsconsulente

Goedendag, mijn naam is Jannette Meima. Ik ben geboren op 27 april 1971 en in het bezit van 2 prachtige jongens. Ik woon in Heerde, en als ik even niets te doen heb, lees ik graag en speel gitaar.
Sinds 1 December 1990 ben ik werkzaam als dierenartsassistente bij Dierenkliniek Hattem. Dit is zo ongeveer het mooiste beroep wat er is, en we hebben een fijn team.

Kelly Marskamp

Kelly Marskamp

paraveterinair en voedingsconsulente

Mijn naam is Kelly Marskamp, ik heb de opleiding dierenartsassistent/ paraveterinair gevolgd bij de Landstede te Raalte. Sinds April 2010 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Hattem. Eind 2011 ben ik daarnaast ook bij de Paardenkliniek in Wapenveld gaan werken. Ik vind deze combinatie van paarden en kleine huisdieren erg leuk!

Esther Zoethout

Esther Zoethout

paraveterinair en voedingsconsulente

Hallo, mijn naam is Esther Zoethout. Al sinds mijn kinderjaren hebben dieren mijn interesse en dat is de reden dat ik in Barneveld ben gaan wonen. Daar heb ik de vierjarige opleiding voor paraveterinair, aan het Groenhorst College gevolgd. Ik werk vanaf maart 2000 parttime bij Dierenkliniek Hattem.
Overdag zorg ik voor onze twee kinderen en alle huisdieren, waaronder: een kat, een hond, drie cavia‘s, ongeveer 20 vogels en vissen.

Jantina Huenestein

Jantina Huenestein

paraveterinair en voedingsconsulente

Tijdens mijn opleiding dierverzorging heb ik stage gelopen in de dierentuin van Antwerpen. Ik liep daarnaast ook mee met een dierenarts die tijdelijk geen assistente had. Dit werk sprak me zo aan dat ik na mijn diploma dierverzorging, direct ben door gegaan met de opleiding paraveterinair op de Groenhorst College te Barneveld. Sinds maart 2008 ben ik werkzaam bij de dierenkliniek in Hattem. Het mooiste van dit beroep is de combinatie te werken met mensen en dieren.

Jasmijn Spans

Jasmijn Spans

paraveterinair

Mijn naam is Jasmijn Spans. Sinds juni 2018 ben ik werkzaam bij DK Hattem. U zult mij, naast overdag, ook treffen op de maandag en vrijdagavond. Wellicht heeft u mij al veel vaker gezien in de praktijk; Ik help al sinds enkele jaren af en toe mee op de kliniek!

Elze Mulder

Elze Mulder

paraveterinair

Mijn naam is Elze Mulder en ik ben sinds 1 januari 2018 werkzaam bij Dierenkliniek Hattem. Ik heb mijn opleiding tot paraveterinair afgerond bij Landstede in Raalte. De ene dag sta ik in de operatiekamer, de andere dag kunt u mij vinden achter de balie. Deze afwisseling is wat dit vak zo leuk maakt.

Marianne Manneke

Marianne Manneke

paraveterinair

Ik ben Marianne Manneke en ik ben sinds 1 oktober 2018 werkzaam bij dierenkliniek Hattem. Ik heb hiervoor 10 jaar lang met veel plezier in Leeuwarden gewerkt. Onlangs ben ik verhuisd en ben blij dat ik nu weer in een leuk team mag werken.