Cat Friendly Practice

Dierenkliniek Hattem is aangesloten bij de International Society of Feline Medicine. Deze organisatie maakt zich sterk voor kwalitatief goede diergeneeskundige zorg voor katten. Met gepaste trots laten we weten dat Dierenkliniek Hattem het zilveren certificaat heeft ontvangen. Wat kunt u merken aan het feit dat Dierenkliniek Hattem een ‘Cat Friendly Practice’ is geworden?

Meer informatie, klik hier

Vernieuwde RHD2 vaccinatie voor het konijn

Vanaf 1 juli 2017 worden konijnen bij Dierenkliniek Hattem gevaccineerd met een andere vaccinatie voor RHD2 (Filavac VHD KC+V) en bent u gewoon op het inloopspreekuur of op afspraak welkom! Meer informatie, zie: http://dierenkliniekhattemwapenveld.nl/…/vaccinatie-tegen-…/

 

Chocoladevergiftiging

Met de paasdagen voor de deur, is het ook weer tijd voor paaseitjes in huis. Lees alles over chocolade vergiftiging bij onze huisdieren in onze nieuwe adviesbrief: http://dierenkliniekhattemwapenveld.nl/…/chocolade-vergift…/

Voorjaarsactie!

Het voorjaar is weer in aantocht en de poezen worden weer krols. Elk jaar zitten de dierenasiels weer vol met ongewenste kittens. Daarom biedt Dierenkliniek Hattem een sterilisatie en castratie actie aan! U krijgt de gehele maanden februari en maart flinke korting op de sterilisatie of castratie van uw kat. Ook kunt u uw kat na afloop van deze operatie voor een gereduceerd tarief laten chippen.

 

Februari: Maand van het gebit

Ook dit jaar is het in februari weer de landelijke maand van het gebit. Veel dieren hebben, vaak zonder dat de eigenaar dit opmerkt, last van hun tanden of kiezen. Wilt u ook graag weten hoe het met het gebit van uw hond of kat gesteld is? Maak dan een afspraak voor een gratis gebitscontrole op een dinsdagmiddag in februari. Is een gebitsreiniging nodig? Dan kunt u na afloop van de controle grabbelen voor korting op de reiniging oplopend tot 25%!

 

Nieuw computersysteem

Op 1 januari 2017 gaan wij over op een nieuw computersysteem, waarin wij alle patiëntgegevens en afspraken verwerken. Wij moeten vanaf die dag met het systeem leren werken. In verband hiermee kan de wachttijd aan de telefoon, in de wachtkamer en spreekkamer tijdelijk langer zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor en zullen er alles aan doen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Castratie / sterilisatie actie

Het paarseizoen van katten loopt van laat in de winter tot het begin van de herfst. De dierenasiels zitten elke zomer dan ook weer vol met ongewenste kittens. Een krolse poes wordt mauwerig en rusteloos en ongecastreerde katers gaan vaak gevechten aan en sproeien urine in huis. Laat uw kat in maart of april steriliseren of castreren en voorkom deze problemen! Tijdens deze maanden ontvangt u flinke korting op castratie, sterilisatie een ook nog op het chippen van uw kat!

Pebbles

Februari: maand van de gebitscontrole!

In februari is het weer de landelijke maand van het gebit. Veel dieren hebben, vaak zonder dat de eigenaar dit opmerkt, last van hun tanden of kiezen. Wilt u ook graag weten hoe het met het gebit van uw hond of kat gesteld is? Maak dan een afspraak voor een gratis gebitscontrole op een dinsdagmiddag in februari. Is een gebitsreiniging nodig? Dan kunt u na afloop van de controle grabbelen voor korting op de reiniging oplopend tot 25%!

 

Hond_LR

Tot volgend jaar!

Gezellige feestdagen en een gezond 2016

Vanwege de feestdagen hebben wij de aankomende twee weken andere openingstijden. Donderdag 24 december hebben wij geen avondspreekuur.

Op eerste en tweede kerstdag is de praktijk gesloten.

Op donderdag 31 december hebben wij geen avondspreekuur en zijn wij eerder gesloten en vrijdag 1 januari zijn wij gesloten.

Voor spoedgevallen zijn we altijd bereikbaar op 038-4442512.

Wij wensen iedereen hele gezellige feestdagen en een gezond 2016!

11046364_1064487180262842_157751575475169589_n