Dier van de maand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam:       Nielson

Leeftijd:     3 jaar

Geslacht:   Kater (gecastreerd)

Deze lieve man is dol op aandacht en kroelen met zijn baas. Bij ons is Nielson eerst ietwat verlegen, maar met al die indrukken, geluiden en vreemde mensen in een asiel is dat niet zo verwonderlijk.

Eigenlijk is Nielson een makkelijke, lieve kater. Hij kan prima even alleen thuis blijven, reageert goed op visite, reageert goed op andere katten buiten en kan met kinderen vanaf 12 jaar ongeveer.
Hij wil wel graag zijn rondje door de buurt doen, om te “socializen” met de buurtkatten.

Nielson heeft een aandoening aan zijn nieren. Dit is momenteel goed onder controle, maar betekent wel dat Nielson de rest van zijn leven aangepaste voeding en supplementen krijgt.
Denk hierbij aan ongeveer € 1,53 per dag voor voeding en die supplementen.

Bel voor meer informatie tijdens openingstijden naar 038-4601784 of bezoek onze website! http://www.dierenasielzwolle.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam:     Lucky

Leeftijd:     5 jaar

Geslacht:   Reu

Lucky kan prima met andere honden, zeker met teefjes. Plaatsing met een andere hond in huis lijkt echter ons niet verstandig, want
Lucky heeft nooit geleerd spullen en eten te delen en eigent zich dat toe.

Lucky is ook opgegroeid met katten en dat gaat prima!

Wij merken dat Lucky problemen heeft om alleen gelaten te worden. Hij raakt in paniek en zet het op een blaffen. In de kennel laat hij wel zijn mand, dekentje en speeltjes heel. Dus hier sloopt hij niet. Bij zijn vorige baas was hij een bench gewend en dat ging, al blafte en jankte hij wel.

Wij zoeken een baas die alle tijd neemt voor Lucky. Een baas die actief met Lucky bezig is. Die een maatje zoekt voor lange wandelingen en waar Lucky weinig alleen thuis hoeft te blijven.

Bel voor meer informatie tijdens de openingstijden naar 038-4601784 of bezoek onze website! http://www.dierenasielzwolle.nl