Dier van de maand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam:        Cat Jack Sparrow

Leeftijd:     3 jaar

Geslacht:   Kater (gecastreerd)

Na een aanrijding kwam deze mooie kater bij ons binnen. Zijn heup was uit de kom en is teruggezet en gefixeerd. Helaas werkte dit niet goed en heeft hij een heupoperatie moeten ondergaan. Dit is inmiddels gelukkig allemaal achter de rug en dus mag Cat Jack Sparrow (zoals we hem genoemd hebben) eindelijk verhuizen naar een nieuwe lieve baas!

Tijdens de revalidatie moest hij meer bewegen en waar kon dat beter dan in onze kantine. Cat J. Sparrow scharrelde gezellig van de één naar de ander om aandacht te krijgen en gekroeld te worden en iedereen is dol op deze aanhankelijke kater!

Wij zien Cat Jack Sparrow het best herplaatst bij lieve mensen zonder al te kleine kinderen. Grotere kinderen die weten hoe ze met een dier om kunnen gaan zijn geen enkel probleem voor deze allemansvriend. Een nieuwe baas in een rustige (redelijk) autovrije buurt zou fijn zijn, want C.J. Sparrow wil te zijner tijd graag weer buiten een frisse neus halen.

C.J. Sparrow heeft een lichte hartruis, maar heeft hier geen klachten van.

Bel voor meer informatie tijdens openingstijden naar 038-4601784 of bezoek onze website! http://www.dierenasielzwolle.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam:     Django

Leeftijd:     bijna 5 jaar

Geslacht:   reu (gecastreerd)

Django is een lieve American Stafford, een gecastreerde reu geboren in december 2013. Doordat zijn eigenaar niet meer voor hem kon zorgen is Django afgestaan. En nu gaan wij een fijn thuis voor deze leuke man vinden!

Django is een allemansvriend naar grotere kinderen en volwassenen. Hij kwispelt vrolijk en vindt het heerlijk om aangehaald te worden. Met kinderen vanaf 10 jaar kan hij prima opschieten en eventjes alleen thuisblijven is ook geen probleem voor hem. Mits je alles wat eetbaar is even buiten zijn bereik legt. Django kan volgens zijn vorige eigenaar met andere honden al gromt hij eerst wel. Na gewenning kan hij er goed mee opschieten. Wij zien hier wel dat hij gespannen is in de buurt van andere honden.

Samenwonen met katten kan Django ook, wanneer de kat honden gewend is.  Zwemmen vindt deze man helemaal geweldig, evenals lange wandelingen en spelen.

Welke Stafford liefhebber  houdt van lange wandelingen en is bekend met dit energieke ras?

Bel voor meer informatie tijdens de openingstijden naar 038-4601784 of bezoek onze website! http://www.dierenasielzwolle.nl