Dier van de maand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam:       Hoepel

Leeftijd:     6 jaar

Geslacht:   Poes (gesteriliseerd)

In het verleden is Hoepel als vondeling bij ons binnengebracht en (nadat zich niemand voor haar heeft gemeld) herplaatst. Helaas is zij weer teruggekomen na adoptie. Hoepel werd onzindelijk en plaste in huis. Hoepel is onderzocht en medisch gezien is er niets mis met haar (gelukkig!). Maar de onzindelijkheid wordt dus veroorzaakt door stress. Bij de vorige baas is het ontstaan nadat er steeds een kater bij de voordeur zat.

Hoepel is een lieve poes, knuffelig maar geen echte schootkat. Ze zoekt je graag op en vindt het heerlijk om aandacht te krijgen.

Voor Hoepel zijn we op zoek naar mensen die rustig wonen, niet in een kat-rijke buurt (buiten zou geweldig zijn!) en waar geen kinderen of andere dieren zijn.

Bel voor meer informatie tijdens openingstijden naar 038-4601784 of bezoek onze website! http://www.dierenasielzwolle.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam:     Django

Leeftijd:     4 jaar

Geslacht:   Reu

Django is een lieve hond en is enthousiast en vriendelijk naar mensen. Waarschijnlijk zal hij na gewenning ook wel eventjes alleen thuis kunnen blijven. Wel is het een hond die zijn energie fijn kwijt moet kunnen en heeft hij een baas nodig die ervaring heeft met dit type hond.
Wij denken dat hij prima met kinderen vanaf 12 jaar zal kunnen.

In eerste instantie leek Django niet met andere honden te kunnen. Wij merken in de tijd dat hij bij ons verblijft dat hij bepaalde honden wel erg leuk vindt en enthousiast reageert.  Dat zijn over het algemeen teefjes.  Het moet gewoon klikken dus.

Bel voor meer informatie tijdens de openingstijden naar 038-4601784 of bezoek onze website! http://www.dierenasielzwolle.nl