Dier van de maand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam:       Gido

Leeftijd:     7 maanden

Geslacht:   Kater (gecastreerd)

Ongeveer 7 maanden oud, gecastreerd

Dit mooie mannetje is in het buitengebied aangetroffen en er heeft zich niemand voor hem gemeld. Gido wil graag aandacht maar is nog bang. Met name voor handen. Hij zal echt langzaam vertrouwen moeten krijgen, hetgeen bij een begripvolle baas in een rustige thuissituatie vast gaat lukken. Omdat Gido nog zo onzeker is, plaatsen wij hem niet bij kleine kinderen. Wij vermoeden dat Gido te zijner tijd fijn buiten een frisse neus wil halen, dus die mogelijkheid moet er zijn bij een nieuwe baas.

Bel voor meer informatie tijdens openingstijden naar 038-4601784 of bezoek onze website! http://www.dierenasielzwolle.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam:     Yara

Leeftijd:     6 jaar

Geslacht:   Teef

Wegens privé-omstandigheden was het beter om voor de labrador/boxer kruising Yara een andere baas te zoeken.
Yara is een lieve, kindvriendelijke hond. Erg sociaal met vreemde mensen, maar blaft in eerste instantie wel eerst even om bezoek aan te kondigen.

Yara houdt er niet zo van om langer alleen te blijven, dus zoeken wij een baas waar over het algemeen wel iemand thuis is.

Katten is zij niet gewend en van andere honden is zij niet gecharmeerd. Dat is wel een aandachtspunt voor een nieuwe baas. Wij merken hier dat wanneer je geen overwicht op haar hebt, Yara uitvalt naar andere honden. Heb je wel overwicht en corrigeer je haar op het juiste moment, dan loopt ze keurig naast je.

Autorijden vindt ze heerlijk en ook op bed liggen is haar hobby.

Omdat Yara erg lomp is bij kleine kinderen gaat onze voorkeur uit naar een nieuwe baas waar geen kleine kinderen over de vloer komen.

Heeft u de ruimte en de tijd voor Yara?  Vult u dan het adoptieformulier op de website in!

Bel voor meer informatie tijdens de openingstijden naar 038-4601784 of bezoek onze website! http://www.dierenasielzwolle.nl