Dé dierenarts in de regio Zwolle

Gezelschapsdieren kunnen al vele jaren voor de beste zorg terecht bij Dierenkliniek Hattem-Wapenveld, dé erkende dierenarts in de regio Hattem – Wapenveld – Zwolle. Veel huisdiereigenaren uit Zwolle en omgeving komen naar onze Dierenkliniek vanwege onze optimale zorg op maat. Zwollenaren geven aan dat onze uitgebreide mogelijkheden voor diagnoses en behandelingen uniek is in deze regio. Onze dierenkliniek is vanuit Zwolle goed bereikbaar en biedt uitgebreide mogelijkheden voor diagnoses en behandelingen voor al uw huisdieren.

Een modern complex op 15 minuten vanaf Zwolle

Dierenarts ZwolleOp nog geen 15 minuten rijden vanuit Zwolle vindt u een mooi en modern complex. Hier beschikken onze dierenartsen over een ruime wachtkamer, imposante spreekkamers en alle mogelijkheden om uw huisdieren grondig te onderzoeken. Vanuit een speciale ruimte, kunnen de dieren worden voorbereid op een operatie. Daarnaast is er een aparte operatieruimte waar de dierenartsen verschillende middelen beschikbaar hebben voor een succesvolle operatie. Ook voor het uitspoelen van de oren en voor het behandelen van het gebit van de dieren, hebben wij speciale ruimten beschikbaar. Daarnaast beschikt onze dierenkliniek nabij Zwolle over een geavanceerd laboratorium, een röntgenruimte, echo-apparaat, apotheek en een groot magazijn.

Heldere adviezen van onze dierenartsen in Zwolle

U kunt met ieder gezelschapsdier, met allerlei klachten en kwalen, terecht bij onze dierenartsen in Zwolle . De artsen zullen alleen een behandeling adviseren indien dat noodzakelijk is en gaan uiterst bewust om met medicijnen. Door een goede communicatie met de dierenbezitter, brengen de dierenartsen u continu op de hoogte van de ontwikkelingen en geven heldere adviezen over diverse zaken. Wilt u vanuit Zwolle langskomen bij een van onze dierenartsen? Maak dan eerst telefonisch een afspraak. Voor spoedgevallen is altijd een van onze dierenartsen bereikbaar.

Onze bereikbaarheid vanuit Zwolle

ZwolleVanuit de binnenstad van Zwolle bent u met de auto in ongeveer 15 minuten bij onze kliniek. De snelste route is om via Katerveer de IJsselbrug over te rijden. Als u aan de andere kant van de IJssel bent, slaat u de eerste linksaf om de Geldersedijk op te gaan. Deze rijdt u door totdat u bij de eerste rotonde komt, hier slaat u rechts af de Burgermeester Bijleveldsingel op.  Vervolgens slaat u de eerste straat rechtsaf het Crunershof op.

Een routebeschrijving vanuit Zwolle vindt u in de afbeelding hieronder. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Met het openbaar vervoer bent u vanuit het Centrum van Zwolle ongeveer 20 minuten onderweg. Hiervoor stapt u in Zwolle in lijnbus 203 richting Apeldoorn via Hattem/Heerde. U stapt uit bij halte Hattem, Noord. Vanuit hier is het nog 2 minuten lopen naar Crunershof 2.