Een dierenartspraktijk in Wezep met vele mogelijkheden

Dierenkliniek Hattem-Wapenveld is in de loop der jaren uitgegroeid van kleine huisdierenkliniek tot een omvangrijke dierenartspraktijk. De dierenarts is vanuit Wezep ideaal bereikbaar en beschikt over een groot aantal mogelijkheden om uw gezelschapsdieren te behandelen en onderzoeken. In de kliniek in Wezep werken tegenwoordig meerdere dierenartsen in een gloednieuw gebouw dat van alle gemakken is voorzien. Met deze moderne en effectieve middelen zijn wij in staat om direct een goede diagnose te stellen en eventueel spoedig een passend behandelplan op te zetten. Wij zullen u te allen tijde nauwkeurig informeren en de gevolgen van de mogelijkheden met u bespreken. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de meest actuele zaken, zorgen onze dienartsen voor een zo goed mogelijk verloop.

Dierenarts Wezep

Passie voor dieren

Of u nu met een hond, kat of konijn op zoek bent naar een betrouwbare dierenarts, wij hebben voor u de oplossing. Met een deskundig team van dierenartsen bieden wij dagelijks de gewenste kwaliteit en zorg die uw dieren nodig hebben.
Onze passie voor dieren zorgt voor onze motivatie en maakt zorgt er voor dat wij ruim de tijd nemen om de dieren zo goed mogelijk te behandelen.

Spoedgeval in Wezep?

Voor spoedgevallen is de dierenarts vanuit Wezep 24 uur per dag bereikbaar. Bel daarvoor naar ons algemene telefoonnummer. Wanneer er geen sprake is van spoed, maar uw gezelschapsdier toch graag wilt laten onderzoeken door onze dierenarts, kunt u een afspraak maken of gebruik maken van het inloopspreekuur bij de dierenarts nabij Wezep dat wij van maandag tot en met vrijdag aanbieden. Kom gerust langs en ervaar zelf de deskundigheid van onze dierenartsen.