Deskundige dierenartsen bij u in de buurt

Wanneer u op zoek bent naar een deskundige dierenarts in Kampen of omgeving bent u bij Dierenkliniek Hattem-Wapenveld aan het juiste adres. Wij zijn vanuit Kampen perfect bereikbaar en hebben een uitgebreide dierenartsenpraktijk waar u met al uw gezelschapsdieren terecht kunt. Met verschillende dierenartsen en de meest geavanceerde apparatuur, kunnen wij uw dier de zorg bieden die het nodig heeft.

De beste zorg voor uw dier in Kampen

Dierenarts KampenVanuit een moderne operatieruimte bieden wij gasnarcose en bewaking, maar ook beschikken wij over echo- en röntgenapparatuur, een laboratorium en een volledig uitgeruste apotheek. De dierenartsen hebben hiermee alle materialen en ruimtes voorhanden voor een optimaal onderzoek en behandeling. Met jarenlange ervaring en deskundigheid is iedere dierenarts in staat de beste zorg voor uw huisdier te leveren.

U bent van harte welkom bij onze dierenartsen in Kampen

Kom gerust eens langs bij onze dierenkliniek en maak kennis met de dierenartsen. In geval van spoed kunt u ons 24 uur per dag en zeven dagen per week bereiken via ons algemene telefoonnummer. Voor andere zaken bent u welkom tijdens onze speciale spreekuren. Bekijk de kaart hieronder als u wilt weten hoe u ons vanuit Kampen kunt bereiken.