De beste zorg voor uw dier!

Al geruime tijd kunt u met uw gezelschapsdieren terecht in onze kliniek in Hattem. De locatie van de kliniek zorgt voor een goede bereikbaarheid voor mensen in de omgeving van Hattem, Zwolle, Wezep, Kampen, Heerde en omstreken. Bij dierenkliniek Hattem staan we voor goede preventieve en curatieve zorg voor het dier en een open communicatie met u als eigenaar. We beschikken over uitgebreide diagnostische- en behandelingsmogelijkheden voor uw huisdier.

Wilt u gebruik maken van het inloopspreekuur op de avonden? Dit spreekuur is bedoeld voor korte/ acute klachten en het vaccineren van uw huisdier. De wachttijden kunnen oplopen. Wilt u dat voorkomen, maak dan een afspraak.

Komt u voor een second opinion? Graag ontvangen we vooraf de patiëntenkaart van uw eigen dierenarts. Een second opinion neemt vaak meer tijd in beslag. Om die reden vragen we u een afspraak te maken

Openingstijden

Inloopspreekuur:
Maandag tot en met vrijdag:
08.30 – 10.00 uur & 18.30 – 19.30 uur,
m.u.v. woensdagavond

Op afspraak:
Maandag tot en met vrijdag:
13.30 – 15.00 uur

Spoedgeval?

Bel: 038-4442512
24/7 bereikbaar!

Cat Friendly Practice

Dierenkliniek Hattem is aangesloten bij de International Society of Feline Medicine. Deze organisatie maakt zich sterk voor kwalitatief goede diergeneeskundige zorg voor katten. Met gepaste trots laten we weten dat Dierenkliniek Hattem het zilveren certificaat heeft ontvangen. Wat kunt u merken aan het feit dat Dierenkliniek Hattem een ‘Cat Friendly Practice’ is geworden?

Maand van het gebit

In februari is het weer de landelijke maand van het gebit. Veel dieren hebben, vaak zonder dat de eigenaar dit opmerkt, last van hun tanden of kiezen. Wilt u ook graag weten hoe het met het gebit van uw hond of kat gesteld is? Maak dan een afspraak voor een gratis gebitscontrole op een dinsdagmiddag in februari. Is een gebitsreiniging nodig? Dan kunt u na afloop van de controle grabbelen voor korting op de reiniging oplopend tot 25%

Castratie/sterilisatie actie

Het voorjaar is weer in aantocht en de poezen worden weer krols. Elk jaar zitten de dierenasiels weer vol met ongewenste kittens. Daarom biedt Dierenkliniek Hattem een sterilisatie en castratie actie aan! U krijgt de gehele maand februari 10% korting op de sterilisatie of castratie van uw kat. Ook kunt u uw kat na afloop van deze operatie voor een gereduceerd tarief laten chippen!

Steriliseren dmv kijkoperatie (laparoscopie)

We hebben al enkele jaren de nieuwste operatie techniek in huis: de kijkoperatie o.a. voor de sterilisatie bij de hond. Deze methode van steriliseren heeft grote voordelen: kleinere buikgaatjes, betere controle of er nog bloedingen zijn en de honden herstellen sneller. Iets voor uw hond?

© Dierenkliniek Hattem-Wapenveld